Anne Köpek

Biricik dostum Charlie Chaplin'i kaybettikten sonra daha düşkün oldum sokak köpeklerine. Hani beni bilenler bilir, her gün bir köpekle sokakta laflar, severim. Bloga koysam hepsini İstanbul'un sokak köpekleri külliyatı çıkar mı çıkar. Sabah tam da işe gelirken mahallemizin otopark görevlisi köpeği Sera'nın doğum haberini verdi. Herhangi bir motorlu aracım olmamasına rağmen otopark sahibiyle iletişimimiz köpekler üzerine olmuştur. Kendisi de hayvanları çok seviyor, hatta mahalledekilere bakıyor, kısırlaştırıyor vs.

Sera, takriben 2 ay önce kendisine geldi. Uysal mı uysal bir Golden Retriever melezi. Sabah, 5 gibi başlayan doğumla beraber 4 yavrulu bir anne oldu. Yavruların hepsi gayet sağlıklı ve simsiyah. :) Babasının kim olduğu bilinmemekle beraber, bebelerin büyümesiyle babanın en azından cinsinin anlaşılacağını umuyoruz. :)

İşte böyle, dünya olanca hızıyla dönmeye devam ediyor, bazıları "merhaba" derken, bazıları da "hoşçakal" diyor...


Saat: 20:30

Eve dönerken Sera'ya hediyesini vermek için uğradım ve... Sabah bıraktığımda 4 olan yavru sayısı, 8 olmuş. Sera, çok yorgun ve bitkin, bebeler annelerinin memelerini emme telaşesindeydi. Şansları bol olsun!



 



4 yorum :

Dinza dedi ki...

Hoşgelmiş minik zeytinler o zaman:) Ayaklanıp fiti fiti koşturmalarını hasretle bekliyorum hatta.

euphrates dedi ki...

Bugün anneye mama alacağım, biraz büyüsün sen de gelirsin zeytinleri severiz. :)

Adsız dedi ki...

Ne oldu bu yavrular? Hepsi büyümeyi başarabilmiştir umarım. Siz ve sizin gibi bir kişi daha olsa yeter onları büyütmeye. Sokakta da olsalar...

euphrates dedi ki...

Hepsi kocaman oldu, bıcır bıcır dolaşıyorlar. Tez zamanda yeni fotoğraflarını ekleyeceğim. Teşekkürler, şen kalın. :)