Köfteyle Masallar

Aşağıda gördüğünüz çılgın kedinin adı: Köfte 
Köfte yakın bir arkadaşımın kedisi, cüssesine bakmadan her yere girmeye çalışıyor. En favori mekanı da, kalorifer peteğinin üstü.

Biri bana mı seslendi?

Neler oluyor aşağıda?
Dikkatimi dağıtmayın, şurada uyumaya çalışıyorum!
Zaten buraya yatacağım diye kaba yerlerim ağrıdı!
Bir varmış bir yokmuş... Evvel zaman içinde kalbur saman içinde...

5 yorum :

Bora dedi ki...

Çok güzel yahu. Karları, buzları aşarak ofise geldiğimiz, sonra aynı zorluklarla eve döndüğümüz şu günlerde küçülüp, incelip o kalorifer aralığını kendine yuva yapası geliyor insanın :)

euphrates dedi ki...

Bora, ne güzel betimledin son günleri. :) Hele dün akşam yokuşları aşıp eve gitmemek adına, ofisin yakınında yaşayan arkadaşımda bu manzarayla karşılaşınca. :)

zero dedi ki...

Ya bence de böyle bir arkadaş kedisi var. öldürüyor beni gülmekten. içine bir insan kaçmış olduğundan ciddi şüpheleniyorum. İnsan gibi sırtını koltuğa yaslayıp oturuyor, patisiyle pencere, kapı falan açmaya çalışıyor ve işin ilginci açıyor da:) bir gün bir anda konuşmaya da başlıcak diye bekliyorum ve inan olursa hiç şaşırmıcam:))

euphrates dedi ki...

Cok iyiymis Zero. Konu hayvanlar olunca sasirmamak lazim artik. ;) Sence soyleyecegi ilk sey ne olur? Benim aklima soyle bir cumle geldi hemen: "Sizinle dalga gectigimizin farkinda misiniz?"

zero dedi ki...

Adı Puding olur bu bahsettiğim pisinin. İnsanlar isimleriyle yaşarlar deriz ya hani, sadece insanlar değil, hayvanlar da. Bu da 10 kilo puding yemiş gibi, kilo problemi var azcık:) inan olsun kurduğumuz rakı sofralarında bile gözü var, kaşla göz arasında rakı şişesine bile pati atıyor. o yüzden konuşursa ondan ilk beklediğim cümle şu: bana bir hamburger kap gel:))