Bir Zamanlar Besiktaş


70'ler...

8 yorum :

Bora dedi ki...

Çok güzel yahu :) Renault 12, Anadol, Peugeot 504, kart postal... Tam bir zaman tüneli.

euphrates dedi ki...

Sans eseri buldum bugun bunu. Harika di mi? Gunun en guzel seyi benim icin. Belge iste! Besiktas ile ilgili eski envarterleri toplamaya caliyorum. Hakkinda bir site yapmayi istiyorum; zaman yaratip daha cok kutuphane, kolleksiyon arastirmasi yapmam gerek. Uyumam da gerek...

janis dedi ki...

Harika! Çok sevdim bunu. O Halk Bankası'nın yerinde Garanti Bankası var sanırım şimdi. Beşiktaş bayrağı da anlı şanlı dalgalanıyor(Taraftar heyecanlandı).

pelinpembesi dedi ki...

arabaların güzelliğine bak :)

Adsız dedi ki...

Efsane heyecanlandım bunu görünce. Keşke fotoğraf sağa doğru devam etteydi azıcık. Migros, 70'lerde de var mıydı acaba orada?

euphrates dedi ki...

@Janis
Hahaha, delibozuk seni. :) Garanti Bankası'nın yerinde bir cafe vardı, tüm gizli buluşmalar orada yapılır - flört kolaları orada içilirdi.

@buket
Arabaların bile güzelliği var evet, eskiye özlem gittikçe çoğalıyor.

@Müge
Evet, keşke be! Sanmıyorum Müge, ben 1979 doğumluyum tabii, 80'lerin başındaki Migros anılarım baki. Bunu bir anneme sorayım ben, dur. :))

DJEMBA dedi ki...

Merhaba bunu ben yüklemiştim elektronik ortama.. Bir arkadaşı tarafından babama gönderilen bir kartpostaldı...Tam boyutu malesef herhangi bir yöne devamı yok...

euphrates dedi ki...

Harika, ne güzel ses vermen. Ben de çok saçma bir yerden bulmuştum Peugeot sayfasında filan sanırım. Emeğine sağlık arkadaş, teşekkürler.