Yaşıyorum!

Konserler, sergiler, filmler ve festival heyecanı üstüne bilet kuyrukları derken içimi kemirsede yazamadım kafama takılan şeyleri. Takılan derken salt kötü şeyler gelmesin akla, güzel şeyleri işte; siz anladınız zaten.

İki haftasonudur Burgazada'ya gidiyorum, haftanın arınmasını, ruhumu güzellemeye çalışıyorum. Bu yeryüzü, yeterince yorucu, karışık, kaotik ve sevgisiz olunca yine patili dostlarımla mutlu oluyorum. Verdiğiniz sevgiyi katlanarak aldığınız varlıklarla beslenmem neticesinde, gördüm ki; koşulsuz sevgi ve kuralsızlığı insanlardan beklemek pek bir hayal ürünü. Bu hiss-i müşterek yani bu bu koşulsuz ortakduyu öyle muhteşem bir şeydir ki kelimeler kifayetsiz kalır. Hala yeryüzünde tüm duyu organlarını kullanmaktan imtina etmeyen insanların olduğunu umut ediyorum. Her umut kırıntımı yeniden güvercinlere kaptırıp içim ezilse de, umutsuz da yaşanmaz ki...

Ofisin erken saatleri manzarası...
"Bir kuş uçar, gökyüzünde süzülür. - Bir çocuk bütün oyunlara yazılır..."

8 yorum :

İki Kum Tanesi dedi ki...

Hele şükür ! Ben biliyordum yaşadığını içimden ama merak da ediyordum gizliden. :) 3 gün daha süre tanımıştım sana kendimce :))))

Kuşların kanatları var benim kanadım kollarım ...

Ofisin manzarası süper ama mademki Burgazada'ya gidildi fotoğraflarda çekilmiştir diye umuyorum. :)

euphrates dedi ki...

Füsun, çok tatlısın, sağolasın. ;)
Öyle çok fotoğraf var ki, koy koy bitmez, tez zamanda. ;)
Sevgiler Ankara'ya...

Blogger Bolat dedi ki...

Yahu nerde bu kız noldu diye merak ediyoruz:) Çok bekletme bizi. Bu arada manzara nefis darısı benim başıma gün yüzünü ancak öğle saatinde görüyorum!

Bora dedi ki...

Allah daha çok keyif versin. Bu arada, 30-35 yaşlarında deneyimli bilgisayar mühendisi lazımsa başvurayım sizin ofiste çalışmak için: Yaşlanmadan çalışır insan orada :)

euphrates dedi ki...

Eksik olmayiniz efenim, sizler icin izleyip geziyorum iste. ;) Tez zamanda diyeyim o zaman, selamlar.

euphrates dedi ki...

Bize yazilimci her daim lazim mirim. ;) Buyrun manzaraya her zaman bekleriz ama.

Adsız dedi ki...

manzara süper :)

euphrates dedi ki...

;) Şansım manzaradan olsun.